По пътя на доброто и сбъднатите мечти -  Ел Камино

...
По пътя на доброто и сбъднатите мечти -  Ел Камино
Коментари Харесай

Благотворителна изложба помага на кучетя да си намерят своя дом

По пътя на положителното и сбъднатите фантазии -  Ел Камино де Сантяго ще пътешестват бургазлии с изложбата на Владина Цекова " BUEN CAMINO ". Изключително експресивната експозиция ще бъде показана на 11 август на терасата на КЦ „ Морско казино “. Авторката на вдъхновяващата фотоизложба е дълготраен публицист, тв редактор, продуцент и извънредно магнетичен човек, който обича провокациите и на първо място да оказва помощ.

Настоящият й план също е с благотворителна цел – събраните средства от изплатени фотографии ще бъдат предоставени за подготовката на кучета от Общинския подслон за задомяване в чужбина.

Идеята за събитието е на различен доста самоотвержен доброволец- Дария Хулка. Тя е помогнала за спасяването на стотици бедстващи и ранени животни, както и за осиновяването на бездомни кучета в страната и чужбина.

В рамките на близо година Хулка, с поддръжката на нейни съидейници, които обичат животните, провежда две събития, ориентирани за обезпечаване на домове на кучета от Приюта.

Чрез тях са събрани средства за към 65 кучета, които към този момент са в новите си домове, а други изчакват да бъдат осиновени.

Със средствата събрани посредством фотоизложбата ще бъдат готови за осиновяване още кучета, които другояче имат минимални шансове да намерят собствен дом. „ Най- огромната премия за всички донори е когато видят фотоси от „ новия живот “ на изоставените и бездомни кучета, които към този момент се радват на грижи, внимание и любов “, показа уредникът на изложбата Дария Хулка.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР